Doe mij maar 1 volkoren hartinfarct en 2 meergranen-stents

One does not simply…. eat grains.
Typically they must be ground, milled, soaked or sprouted…. then infused with vitamins and surrounded by sugar to make them nutritious and palatable.

Het Paleo Perspectief

Luisterend naar Loren Cordains bijdrage aan de Gluten Summit (nogmaals dank aan de onvolprezen internetzeerover lll voor het geheel onbaatzuchtig kapen van alle lezingen) werd ik niet zachtzinnig herinnerd aan een post die al vanaf dag 1 van het Paleoperspectief op de to do lijst staat, maar waar ik niet aan toe kwam. Te ingewikkeld. Snap het zelf nog niet goed genoeg. Waar te beginnen. Dat soort overwegingen.

Maar wandelend naar mijn garage in The Middle of Nowhere waar het karretje zijn 14de APK met bijbehorende interventies had ondergaan (nieuwe remschijven voor, 1 gebroken veer achter, dat viel weer mee), maanden de agglutininen die als Trojaanse paarden lipopolysacchariden de circulatie in smokkelen, maar ook op eigen houtje de glycocalyx naar zijn ratsmodee helpen en zo ondermeer infiltratie van witte bloedcellen en ontstekingsfactoren in het endotheel faciliteren met een volkoren hartinfarct als waarschijnlijk gevolg, mij tot voorgenomen spoed. Het is nu…

View original post 1.204 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s